Paj är ju snabb en middagsrätt. Särskilt om man använder sig av färdig pajdeg. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Pajdeg. Garnera pajen och servera den med gott bröd och en sallad
Mixa ihop ingredienserna till pajdegen. Lägg löken i pajskalet och häll äggblandningen ovanpå. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Strö över resten av osten och grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter tills äggblandningen stannat och pajen börjar få färg
Kavla ut och täck en pajform med degen men spara lite av degen till toppen. Pajdeg. Blanda samman pajdegen i en matberedare och låt den vila i kylen ca 30 min. Grädda pajen i 35-40 min i 200 grader