Paj

Paj

  • 13 Recept
Skinklåda

Skinklåda

0. 5 st purjolök. 12. 5 st kokta kalla potatisar. 1100 g skinka. 12 st tomater. 12 st ägg. 11 krm salt. 10. 5 krm peppar
Grönkålspaj med ädelost

Grönkålspaj med ädelost

Jag bakade en paj med grönkål och ädelost. Kör ingredienserna till pajdegen i en matberedare eller blanda ihop degen för hand
Skinkpaj med purjolök och spenat

Skinkpaj med purjolök och spenat

Paj är ju snabb en middagsrätt. Särskilt om man använder sig av färdig pajdeg. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
Grym räkpaj

Grym räkpaj

En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Pajdeg. Garnera pajen och servera den med gott bröd och en sallad
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl vetemjöl, gärna fullkorn. ½ tsk salt. 2 msk vatten. 1 grillad kyckling. 1 gul lök

Tacopaj, den bästa och godaste

Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet
Purjolökspaj med ost

Purjolökspaj med ost

Mixa ihop ingredienserna till pajdegen. Lägg löken i pajskalet och häll äggblandningen ovanpå. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Strö över resten av osten och grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter tills äggblandningen stannat och pajen börjar få färg
Sagolik lökpaj med ädelost

Sagolik lökpaj med ädelost

Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Lägg lök i pajskalet och häll på äggstanning. Servera pajen ljummen eller varm
Paj - Flygande Jacob

Paj - Flygande Jacob

Kavla ut och täck en pajform med degen men spara lite av degen till toppen. Pajdeg. Blanda samman pajdegen i en matberedare och låt den vila i kylen ca 30 min. Grädda pajen i 35-40 min i 200 grader