av med lite salt och häll fyllningen över räkorna. Smaka av med salt. En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den
Avsluta med tomater. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Kavla ut tunt eller tryck ut med handen i en form. Rensa kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Skär löken tunt och stek den i lite smör så att den blir mjuk
Servera ev med sallad. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. 165 g färsk spenat. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Nagga och låt stå i frys ca 15 min. 1Häll fyllningen i pajskalet och lägg på den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.