Ingredienser Morotsbröd i långpanna Receptet är för 1 bröd 4 dl mandelmjöl 0,5 dl kokosmjöl 5 msk psyllium-/fiberhusk 0,5 dl sesamfrön 1 tsk bikarbonat 1 tsk havssalt/himalayasalt 2 tsk brödkrydda 2 dl finriven morot 6 st ägg 2 dl vatten Formen vi använder är 20 x 30 cm, använd lite olivolja eller kokosolja att smörja/pensla formen med
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret
Inspirationen till Hasslarödsbrödet kommer från ett filmjölksbröd på bikarbonat. Jag har lite svårt att förstå att så många tycker att bikarbonatsbröd är SÅ GODA eftersom jag tycker att bikarbonaten ger brödet en bismak