Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Mina kommentarer. Fläskfilé är inte det kött jag väljer i första hand. Tycker ofta det är lite menlöst och smaklöst
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
vinbärskaka...

vinbärskaka...

frasigt knäckigt täcke över syrliga röda vinbär. alldeles ljuvlig serverad ljummen med lättvispad grädde
Pulled pork på skinkstek

Pulled pork på skinkstek

Idag lagade jag pulled pork till middag igen (detta var nog tredje eller fjärde gången. ) och det blev lika gott som vanligt
Pulled Pork på Picnicbog

Pulled Pork på Picnicbog

Sjukt trött har jag landat mätt i soffan med ett glas rödvin. Även om jag inte jobbar så har jag ändå fredagskänsla