Fisk

Fisk

  • 8 Recept
Portugisisk fiskfilé

Portugisisk fiskfilé

PORTUGISISK FISKFILÉ. fiskfilé. Skölj och torka fiskfiléerna. Djupfryst fisk bör tina något. Skär fisken i lämpliga portionsbitar
Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Ugnsbakad lax i krämig sås

Ugnsbakad lax i krämig sås

Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken