Blanda ihop alla ingredienser och vänd till sist ner sillbitarna. Finhacka rödlöken. Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar 2. 1/2 rödlök. 1/2 citron, zest och saft. 1 burk Röd stenbitsrom
Smaka av med kräftspad. Blanda i dill, gräslök ochrom. Vänd ner sill och kräftstjärtar. 1Blanda crème fraiche och majonnäs i en bunke. 1Täck sillen med plastfilm och låt stå övertäckt och kallt 3-4 timmar, gärna över natten
Smaka av med salt & peppar. Häll av lagen från sillen (spara lite av lagen) och skär sillen i bitar. Blanda senapen med 2msk av lagen, majonnäs och hackad dill
4 1 rödlök 1 morot 3 dl vatten 5 cm purjolök 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 1 lagerblad 10 kryddpepparkorn 1 förp inläggningssill à ca 400 g Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka upp ättikssprit, vatten och socker, och låt kallna. Låt sillen rinna av och skär i bitar. Varva sill, kryddpeppar, lagerblad, skivad purjolök, lök och dill
Toppa med avokado, rom, smetana, rödlök, dill och eventuellt lite pressad citron. Pudra över potatismjöl och blanda runt så mjölet fördelas jämnt i den riva halloumin
11 burk rom. 11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.