Stekt vitkål med äppelcidervinäger och bacon Ingr. 2 pers. 1/4 litet kålhuvud. 5 skivor bacon. 1 hackad gul lök. 2 matskedar smör. 1-2 msk äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger Karins Spis
UGNSBAKAD VITKÅL MED UMAMISMÖR OCH HASSELNÖTTER När min vän Jenny i veckan gav mig tipset på detta tillbehör, föll jag så klart direkt. Detta då det rörde sig om ett recept innehållande kål Malin's Diner
Ostgratinerad vitkål OSTGRATINERAD VITKÅL. 4 personer. 1 litet vitkålshuvud. vatten, salt. smör eller margarin. 3 dl riven, fet, mild ost Mat-adoran
Musslor i vitt vin och grädde, moules marinières Fina färska musslor. 2 personer som huvudrätt, eller 4 pers som förrätt. 2 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor Receptbloggen.com
Stekt torsk med gräddstuvad savoykål och krispiga rotsaker Stekt torsk med gräddstuvad savoykål och krispiga rotsaker. Svensk husmanskost som är lyxig nog att servera som huvudrätt i en 3-rättersmeny Roberts Kök -
Potatissoppa med löjrom och örtolja En bra och enkel förrätt som är smidig att förbereda. Perfekt om man har många gäster med andra ord. Milt, lent och välsmakande winendine.se