Köttet. Låt köttet vila en stund innan du tar bort bomullsbandet och skär upp det i skivor. Stek i ugn på samma gång som köttet tills de fått färg och mjuknat
Skär grönsakerna i bitar och lägg dem i en stekpanna och lägg köttet ovanpå med svålen uppåt. Ta ut köttet och häll över grönsakerna och stekskyn i en kastrull, strö på vetemjöl, rör om och slå i vatten, vin, soja, fond och vinäger
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Stick in en köttermometer, lägg i en ugnsform och stek klart i ugnen, 175º, till 70º -73°. Jag brukar låta den vara inne samtidigt som köttet och när det är färdigstekt höjer jag temperaturen till 225° så att gratängen får fin färg
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 – 35 minuter