Kött

Kött

  • 8 Recept
Kött shawarma- Kebab

Kött shawarma- Kebab

Köttet ska marineras i flera timmar för absolut godast smak och konsistens. Putsa köttet, skär bort senor men behåll gärna fett på
Kebab kött - 4 personer

Kebab kött - 4 personer

3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 1) Sätt ugnen på 100 grader
Italiensk kalvgryta Spezzatino

Italiensk kalvgryta Spezzatino

Strimla kalvköttet och tärna (eller skär i bitar) lök, vitlök, morot och blekselleri. Bryn köttet i en stekpanna med olivolja, lägg över i grytan med grönsaker
Grekiska gyros

Grekiska gyros

Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet. Fyll brödet med kött och grönsaker och toppa med vitlökssås