Kött shawarma- KebabKöttet ska marineras i flera timmar för absolut godast smak och konsistens. Putsa köttet, skär bort senor men behåll gärna fett på Zeinas Kitchen
Kebab kött - 4 personer 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 1) Sätt ugnen på 100 grader mojsan
Italiensk kalvgryta Spezzatino Strimla kalvköttet och tärna (eller skär i bitar) lök, vitlök, morot och blekselleri. Bryn köttet i en stekpanna med olivolja, lägg över i grytan med grönsaker Zeta
Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt Smaskelismaskens
Helgrillad ryggbiff med rucola och parmesan Grilla köttet på en sida i taget medan glöden är ganska varm (se upp, olivoljan gör att det kan flamma upp) MatHem
Hamburgare med tryffelmajonnäs, dubbel lök och svarta sara Servings. 4. Cook Time. 75 Min. Kycklingbullar med vitlök och salvia i tomatsås med. Grillade fiskspett på citrongräs med indonesisk curry Gastronaut.nu
Grekiska gyros Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet. Fyll brödet med kött och grönsaker och toppa med vitlökssås MatHem
Nötfärsburgare i pitabröd med ädeloströra 509 kcal, 11 g protein, 35 g fett, 36 g kolhydrater 250 g Köttfärs - Nöt. 1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisningar MatHem