Mal först späcket och ställ in det i kylen/frysen för att bli kallt. Blanda allt utom späcket och hälften av vattnet i assistent och tillsätt späck efterhand det blir inarbetat i smeten
Äntligen har jag min mammas fantastiska kebberecept på min blogg. Jag passar alltid på att ta bilder till när hon lagar avancerade rätter som jag inte behärskar lika bra som henne
Toum. Kungen av alla såser och dressingar som finns i det libanesiska köket, om du frågar mig. Den skiljer sig från aioli, mycket lenare, krämigare i konsistensen och den görs på äggvitor
18 Dec. 08. 13. Bruna bönor och fläsk. 0kommentarer. Redan torsdag igen. Ja, nu är det verkligen inte många dagar kvar tills Tomten kommer med sin säck och borden dukas med alldeles för mycket av det goda
Kabis är pickels gjord på libanesiskt vis och serveras gärna vid maten som ett gott tilltug. Du justerar smaken på dina pickels helt efter dina smaklökar
Skinka kvar från påsken. Gör då denna goda paj, ost/skink paj. Eller så tar du annan skinka. Denna paj är riktigt god, krämig, enkel och väldigt smakrik
. Skala kålroten och skär kålroten i pommes frites stora bitar. För koka i 7 minuter i saltat vatten. Lägg kålroten på ren kökshanduk så stärkelsen och överflödiga vattnet försvinner
Finsk Kålrotslåda. 17 november 2015 @ 20. 14. Igår kokade jag fläsklägg, kokade två rejäla bitar. Den ena fläskläggen åt vi igår med rotmos och Finsk Kålrotslåda