Libanesisk kebbe
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 st små kebbe
  • 500 g fin mörk bulgur
  • 400 g oxfilé
  • 4 salladslökar eller
  • 1 gul lök
  • 0,5 dl kebbehkrydda- recept hittar du HÄR!
  • 600 g köttfärs
  • 2 gula lökar
  • 2 tsk sjukrydda
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk paprikapulver eller chilipulver
  • 1 msk sumak (syrlig orientalisk krydda)
  • 2 dl grovhackade valnötter (kan uteslutas)
  • 3/4 dl pinjenötter (kan uteslutas)
  • 2 tsk fyllning och nyp ihop öppningen. Fukta händerna lätt och försök att forma spetsiga kanter längst ut i kebben. Jämna till kebben med lätt fuktiga händer. Lägg på en bricka.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.