Varje år försöker jag ju alltid att göra några nya julgodis sorter även fast jag har massa supergoda favoriter men man vill ju ändå testa lite nya saker
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
Baileysbollar gör jag varje år, nu är de lite uppgraderade med frystorkade hallon ovanpå och lite blåbärspulver och en nypa socker för lite extra glamour
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Hemmagjord vaniljglass smakar verkligen mycket godare än köpt och så enkel som den är att göra så ska jag från och med nu se till att jag alltid har en låda i frysen
Rör ihop mjöl, kvarg, salt och vatten till en deg med degkrok. Arbeta ihop och låt vila inplastad i kylskåp i 30 minuter, skär bort en fjärdedel och kavla sedan ut mellan smörpapper, den större till formen och den mindre till locket
En arbetskamrat tipsa mig om en paj som hon sett på nätet med chokladbollar och då tänkt på mig. Jag googlade reda på receptet men det föll mig inte helt i smaken så jag gjord en egen variant