advent -. Julgodis. baka -. godis -. jul -. kola -. sött -. Koka på låg värme med omrörning tills smeten kommit upp till 118 grader. Häll ut i en form med bakplåtspapper, 20 x 20 / jag använde en med måtten 25 x 15
Inte hunnit göra något julgodis i år. Polkabräck medvitoch mörk choklad. Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma och pistagenötter – en riktig god kombination
-)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Krämig och god vitchoklad mousse tårta med en chokladbotten. Tillsätt äggulorna samt gelatinpulver och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet
Här ska ni få ett recept på ett otroligt gott julgodis som verkligen smakar så mycket jul det bara kan bli 😉 Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem medchoklad. Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.