_________________________________________________________________________________*Nedan hittar du länkar till andra krämiga pajer*Krämig kycklingpaj med vitlök och örterKrämig skaldjurspajKrämig tacopajKrämig ost och skinkpajAlla recept på matpajer hittar du HÄRFler recept med kyckling hittar du HÄR
Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Receptet jag hämtat inspiration frånfinns på Fettdieten. se, där finns massor av härliga recept. Jag ändrade en del i receptet, allt efter vad som fanns hemma i kylen, och resultatet blev otroligt gott
Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar