Jag gjorde fattiga riddare nu ikväll och jag hade glömt hur enkelt och gott det faktiskt är. Senast jag åt det var jag nog 7-8 år gammal och Stephanie hade aldrig ätit det någon gång i hela sitt liv innan idag och då var jag ju bara tvungen att göra fattiga riddare
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Strimla bacon. Finhacka lök och vitlök. Skiva blekselleri och morötter. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Det är dock så att kan man principerna så är det inte jättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen