Fisk

Fisk

  • 5 Recept
Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Stekt salt sill

Stekt salt sill

En gammal klassiker. Som barn gillade jag inte alls detta, men den hårda sältan tillsammans med den söta löken gör det här till en snabb vardagsrätt för vuxna
Helstekt anka med sås

Helstekt anka med sås

Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut ev. krås ur ankan, skölj den och torka den med papper. Skölj, kärna ur och tärna äpplena grovt

Kammusslor m sparris

Kammusslor m sparris. 28 april 2015 @ 10. 49. Detta var lördagens förrätt. Jag köpte frysta kammusslor och lagade denna goda rätt