Gör potatisen enligt anvisningar på förpackningen. Börja med remouladsåsen. Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, socker och kryddor till önskad konsistens
4 port Detta behöver du 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 2 äggulor salt och peppar 4 stora spättafiléer ca 100 gram smör Blanda ihop mjöl, ströbröd, salt och peppar
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Veckans nyttiga matlådor tillagades i köket igår och det blev otroligt gott. Kycklingen som fått marineras och även wokas i marinad blir riktigt saftig och smakrik tillsammans med de krispiga grönsakerna i ratatouillen
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friterad kyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
God kväll. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus
1. Stek kotletterna tillsammans med vitlöken gyllenbruna i lite smör, salta och peppra. 2. Vispa ut mjölet och häll i grädde, buljong, salvia, balsamvinäger och aprikoser
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te