Ugnsbakad lax på saltbädd med kall senapssås (10 portioner) Ugnsbakad lax på saltbädd med kall senapssåsIngredienser Laxca 2 kg laxfilé med skinnca 10 dl grovt havssalt 1 1/2 dl olja 1 1/2 dl pressad citronjuices 1 msk dijongsenap nymalen peppar 2 dl hackad dill 1 dl hackad gräslök citronklyftor att garnera med Kall senapssåsIngredienser 4 dl crème fraiche eller smetana3-4 msk dijongsenap 1 dl vispgrädde Gör så här Lax Fit på fett
Grillad lammfilé med goda tillbehör Vi njuter av de allra sista dagarna på ön den här semestern. På söndag åker barnen till farmor i Dalarna och på måndag börjar jag arbeta efter sex lediga veckor Lotta lagar mat
Torsk med bacon och soltorkade tomater En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis Lolos Matblogg