Matrecept

Matrecept

  • 11 Recept
Ugnsbakad lax i hummersås

Ugnsbakad lax i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram laxfilé(er) 3 msk hummerfond , Touch of Taste 1 dl vatten 1 dl crème fraiche 2,5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 msk röd stenbitsrom 1 msk dill , finklippt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Kalops

Kalops

Kalops är ju bara så himla gott och så himla enkelt att göra även om den tar sin lilla tid att koka, så är arbetsinsatsen liten
Ullas kalops

Ullas kalops

Skär köttet i mindre bitar - ca 2x3 cm. Salta och peppra. Bryn köttet runt om. Tillsätt skivad lök, kryddpepparkorn och lagerblad samt