Grönkål är en underskattad grönsak. Skapligt billig, väldigt god och sprängfylld med nyttigheter. Dessutom sägs den vara väldigt lättodlad och kan stå kvar ute och skördas långt inpå vintern
Nej, hörrni, nu måste det bli riktig mat här på bloggen. Jag har ju bjudit på "smask" två dagar i rad, men så här i stundande adventstider måste det väl vara förlåtet
Min vän, vars mamma kom från Zambia, brukar lite skämtsamt säga att min förkärlek för kål och mina starka åsikter om hur den ska skäras beror på att jag varit afrikan i ett tidigare liv
Åhh jag fullständigt älskar soppor. Barnen likaså - tacksamt nog. Måndagar är lika med fotbollsträning för ungarna och då måste jag vara uträknad in i det minsta
seLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Gjorde två kållådor ikgår, en med ris och sirap och sen en som lämpar sig för lchf. Båda blev jättegoda, barnen åt sin med god aptit och jag njöt av min
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)