Italiensk kål- och zucchinipudding på LCHF-vis - med mozarella och parmesan
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g färsk vitkål
  • 400 g zucchini
  • en rejäl skvätt olivolja
  • 600 g nötfärs, ca 12%
  • 1 stort ekologiskt ägg
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 2 msk Italiensk Gourmetkrydda - eller annan valfri kryddblandning (här ser du bild på innehåll)
  • 2 tsk salt
  • svartpeppar från kvarn
  • 1 boll mozarella - ev laktosfri
  • 45 g nyriven långlagrad parmesan
  • 4 dl grädde - ev laktosfri
  • 3/4 dl mandelmjöl
  • 25 g kallt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.