Låt koka på svag värme i ca två timmar, eller tills köttet lossar från benen. Stek oxsvansbitarna, värm olivolja ihop med smör i en stekpanna, stek oxsvansbitarna , tills de fått vacker färg
Enkla, men ack så goda smaker som gifter sig perfekt. Sommarmat när den är som bäst. 4 pers. 4 skivor entrecote grillas på grillen eller i grillpanna och låt vila 10 minuter före servering
Så här såg det ut i mitt kök när jag laga mat idag, känns som evigheter sedan jag stod vid spisen, Fotbollen är igång likaså spisenIdag blev det helstekt rostbiff i ugn, pommet, sallad och hemmagjord cognacsåsCognacsås1 hel finhackad gul lök1
Skär köttet i bitar. Bryn köttet i smöret i en gryta. Lägg allt i grytan efter att köttet är brynt. Låt koka i ca 1,5 timme eller tills köttet och rotsakerna är mjuka