Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Här kör vi ännu ett lätt recept. Inget rullande, doppa i choklad eller krångligheter. Du rör ihop smeten, på med ett marsipanlock, smälter mörk choklad och brer på ett lager
De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Timmen har hunnit bli ganska sen, men jag har en liten tjej vid min sida som har svårt att somna och då passar jag på att visa vad jag gjorde av resterna av kladdkakan vi fikade på igår
En gluten (och naturligtvis mölkfri) kladdkaka med sting av chili. I går var kladdkakans dag men jag hann tyvärr inte få upp receptet i tid, så jag bjuder på det här, en dag efter
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Ingredienser för 4 personer. 100 g smör 150 g god mörk choklad 2 st ägg 2 st äggulor 0,5 dl strösocker 2 msk vetemjöl smör + strösocker till formarna hallon+florsocker till servering Tillagning
Nutella cruffins. Cruffins, själva ordet är en blandning av croissant och muffins. Smördeg som gräddas i muffinsplåt och ser mer ut som en muffins till utseendet
När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med. Funderade ganska länge och kom på att jag sett några kakor på pinterest som jag velat prova ett tag
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa