Kebabsåsen från Huskvarna/Jönköping är något speciellt. Många som besöker trakten kommenterar just kebabsåsen att det inte finns något liknande och så god i övriga landet
Här kommer ett litet livstecken och en mycket god kycklingkebabrulle. Gissar att en hel del av er blir lite glada nu när det äntligen kommer ett nytt inlägg, saknar verkligen bloggen men samtidigt har det varit lite gott att ha en bloggpaus eftersom tiden inte har räckt till och för att min inspiration helt enkelt inte har varit på topp, hoppas att den infinner sig snart igen
Koka pastan enl anvisning på paketet. Skär kassler i cm-stora bitar samt finhacka shalottenlöken, fräs i lite smör i en stekpanna på inte allt för hög värme då bränner löken och blir bitter
Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggryta till ris. Det är upp till dig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med lite färskriven parmesan
Tycker ni om lövbiff, gorgonzola och dijonsenap. Då lovar jag att ni kommer gilla detta recept. Härlig krämig smakrik sås och toppad med lite grovriven parmesanost blir det riktigt mumsigt, mmmm