TisdagKryddig quinoawook med kyckling / Qourn eller tofu med fetaost topping. 2 dl quinoa 200 gram kyckling eller ditt val av protein1 morot1/2 grovhackad rödlök1/2 broccolihuvud1 näve sockerärtor5 st skivade aprikoser2 cm färsk hackad ingefära2 tsk kokosflingor2 tsk spiskummin1 tsk kanel1/2 tsk cayennepeppar1 msk lantbuljongsalt och peppar efter smak1 msk kokosfett eller olivoljaKoka quinoan alldente ca 10 - 12 min
Quinoa. Skala och skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka quinoa och rödbetor i buljong tills quinoan är färdigkokt och rödbetorna mjuka, i cirka 15 minuter
God kväll,. Idag så testade jag ett nytt recept. *stolt*. För den som inte orkar göra linsbollar, så kan man faktiskt nöja sig med att äta linsröran med valfritt tillbehör
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Efter den lyckade falafelpajen så började tänka på att använda mer bönor och liknande som "pajdeg". Det är perfekt sätt att utesluta rafinerade produkter och ändå äta gott
Har ni sett de färdigkokta vacuumpackade rödbetorna som äntligen kommit till vissa grönsaksdiskar. jag brukar köpa dem när vi är utomlands på semester och har saknat dem här hemma
AllmäntBrödBrödtipsChokladEfterrätterFrukostGlassGlutenfrittGodisGrötHemma hos migHur bra som helstIphone momentsKnäckebröd & KexKorvbrödKrispiga kakorLunchMejerifrittMellanmålMiddagMjuka kakorOkategoriseradePajPannkakor & våfflorPizzaProteinbarRaw-foodSalladSåserSharing the loveSmoothies & DryckerSockerfrittSuperfoodTräningUtan äggUtan nötterVegansktVegetariskt
Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock