Detta är ett av mina absoluta favoritrecept på nyttig och sockerfri glass. Banan och choklad är en smakkombination som aldrig går fel och glassarna blir också riktigt snygga om man har i hela bananbitar och doppar dem i härlig, hemmagjord choklad
Innan jag tacklade efterrättsbordet på Conrads fann jag det ytterst nödvändigt att gå igenom en rad olika taktiska upplägg för att optimera intaget av diverse godsaker
Har 2 fötter på jorden igen, friska och hela. Ni förstår inte vilken lycka det är. Går numera 2 promenader om dagen bara för att jag kan och vill njuta av mina 10 tår
Att fylla år är något som jag alltid har älskat. Inte så mycket för att jag vår vara i centrum utan mer för att en blir omgiven av så mycket kärlek och människor
Pinacolada är en av mina favorit drinkar. Vanligtvis är det med ananas men vi frossar i jordgubbar så jag testade att göra en variant med jordgubbar istället
Idag bjuder jag på en somrig drink inför ljumma och lediga kvällar. Passionsfruktmojito1 port0,5 citron2 tsk råsocker2 st myntakvistar1 dl passionsfruktsjuice3 msk rom2 dl krossad is1 passionsfrukt1 st myntakvistSkala citronen med en vass kniv och skär fruktköttet i bitar
idag från vårt midsommarfirande. Vi kör på med bilderna helt i kronologisk ordning och börjar därför med "innan-maten drinken", en giftgrön variant på piggelindrinken
Om solen lyser med sin frånvaro får vi se till att ha solsken i glaset istället. Fläder, jordgubbar och mynta är väl något av en klassisk kombination (se fler här)
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
instagram 100kitchenstories. Jag älskar choklad, och den får gärna vara inkluderad i all typ av mat. Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and Vegan Triple Rich Chocolate Tart