Gjorde en gammal favorit idag till kvällsmål, var så otroligt sötsugen men ville inte ge med mig och käka upp de galet sockerfyllda bullarna i frysen så kom på att varför inte göra lite äppelpaj la idastyle
Jag toppade med en röra gjord på lättkvarg, osockrad äppelmos & lite steviaströ. Det är fredagskväll, en kväll då många vill äta något extra gott, därför tänkte jag dela med mig av denna otroligt goda och lättgjorda kladdkakan som bara tar 2 minuter att göra i ordning. Blanda allt tillsammans i en skål till en tjock degliknande röra, klä skålen med plastfolie om du har, fungerar säkerligen lika bra utan, in i micron på full effekt i ca 45 sekunder
Tryck ner en mindre form i mitten på varje om smeten är för lös för att stanna längs kanterna. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 12 min. 1,5 tsk bakpulver. 1 dl kokta vita bönor 1 banan 1 msk mandelsmör 1,5 tsk bakpulver 1 urkärnad dadel Rosa matfärg Fyllning
Häll över i koppen och grädda i micron på full effekt i 2-3 minuter 1 dl Havregryn. Häll några droppar olja i koppen och smeta ut med hjälp av ett hushållspapper
Jag ville göra något snabbt som var gott, mättande och självklart nyttigt. Havre kan innehålla gluten då vete eller andra sädesslag gärna sprider sig på åkrarna och kan finnas med när havren skördas
Sätt ugnen på225 grader. Sedan ska den stå i mitten av ugnen i 20-25 min Smuldeg. 5 äpplen. Skär smöret i mindre bitar och knip ihop med havregrynen, mjölet, pumpakärnorna och solrosfröna
Vad sägs om en nyttig chokladkaka gjord på bara tre ingredienser och utan varken socker eller mjöl. Det behöver faktiskt inte vara onyttigt för att vara gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.