Paella När jag tänker på paella transporteras jag direkt till en fantastisk liten enkel fiskrestaurang på spanska sydkusten på stranden en bit utanför Marbella som heter Sinbad el Marinero Katinkas Kitchen
Paella Paella. 400 g kycklingfilé1 dl olivolja1 tsk salt2 krm nymalen svartpeppar1 gul lök , finhackad2 vitlöksklyftor , finahckade1 röd paprika , hackad½ msk paprikapulver (gärna rökt paprikapulver)1 pkt saffran4 dl avorioris1 ask körsbärstomater7 dl vatten3 msk kycklingfond400 g räkor, oskalade1 nät blåmusslor200g sockerärtoroliver Fröken Fribergs Frestelser
Krämig pasta med räkor - 360 kcal Ingredienser - 4 portioner. 1 kg räkor, med skal, eller 400 g skalade. 1 st röd chili, t ex spansk peppar Deffmat
Härligt heta räkor De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. De går även att förbereda dagen innan och det ger alltid ett plus hos mig Mor-Mia´s
Heta räkor med vitlök och chili Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. Man får helt enkelt pröva sig fram vad som passar Lolos Matblogg