Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Grädda bröden så här. Ta upp degen, knåda den på mjölat bakbord och baka ut den, antingen till 2-3 limpor eller 4 brödkakor. Sätt ugnen på 200 grader och låt degen bröden jäsa 30 minuter under bakdukar. Brödkakor 12-15 minuter mitt i ugnen
Hade ett recept liggandes hemma i flera månader och tog tag i det förra veckan och testade och göra ett eget bröd som var enkelt och gick snabbt och göra, det var nästan som det var ett mirakel för det tog så fort, och det är ett recept som jag rekomenderar er att testa om man plötsligt blir lite sugen på bröd till gröten på frukosten och det tar absolut ingen tid alls vilket jag tycker är såå skönt