På de chilirecept jag tittat på står det att chilin får mer smak om den får stå och dra sig några dagar i kylskåpet så denna maträtt är perfekt att förbereda några dagar innan servering och det är enkelt att göra upp många portioner som kan sparas i frysen till senare tillfällen
först då jag mixats ingefära, vitlök, chili och koriander, därefter när denna blandning stektes med gul lök, och slutligen då den kryddiga tomatsåsen fick koka ihop
Skiva kål och fänkål fint, jag gör i matberedare. Jag odlar ju både vitkål och fänkål i min trädgård. Fänkålen är redan klar men inte vitkålen tyvärr så coleslawn jag gjorde fick köpevitkål men egen fänkål
Det här med inälvsmat får man tycka precis vad man vill om. Jag är övertygad om att inälvsmaten kommer komma tillbaka ihop med det sunda förnuftet vad gäller mat
Fräs nötfärs, lök och inkråm i matfett i en stekpanna. 2 tsk matfett. Skölj och dela auberginen. Gröp ur nästan allt inkråmet och skär det i mindre bitar
Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop. 4 st soltorkade tomater i olja, hackade. 8-10 st coctailtomater, delade i halvor