I min levergryta som jag gjort idag blandade jag även ner lite kantareller, äpple, soltorkade tomater och purjolök, hade i lite dijonsenap och en skvätt lingonsylt i såsen också och så blev det potatismos till för det var ingen risdag idag
Fräs löken och chilin i lite fett några minuter på medelvärme. Vänd levern i vetemjölet och bryn levern i en tjockbottnad gryta på medelvärme i lite smör
Pulled pork medäpple och chili. Servera med färska grönsaker, en god sås och kanske ett gott bröd. I den här varianten har jag använt kryddor som chili, vitlök och äpple och det blev SÅ gott och saftigt
Smaka på habaneron, används med försiktighet efter styrka. Jag hade lika gärna kunnat döpt soppan till skördesoppa, det är ju hög tid att skörda både tomater och äpplen i trädgården
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.