Jag måste ge er receptet på den himmelskt goda müsli jag gjorde förra veckan. 5 dl blandade naturella nötter (jag plockade från naturgodis hyllans blandade)
Blåbär innehåller antioxidanter,. linfrö har hög halt av kostfibrer & Omega 3-fettsyror, honung är ett bra alternativ till sötningsmedel och havregryn innehåller mycket tiamin, järn och fiber
Mina ingredienser. . I sommar har jag varit väldigt duktig på att göra min egen müsli. En kompis pappa tipsade om receptet och min variant är något modifierad (något nyttigare)
En riktig söndagsmiddag tillagades igår och det var väldigt gott. Är inte ofta vi gör sådan här mat som har ganska rena och milda smaker, vi har ju annars en liten förkärlek för mycket citron, vitlök och chili som ni kanske har märkt
Jag lovade bilder på mitt Lchf-bröd och här kommer dom. )Det är det enda brödet jag har ätit nu denna veckan och jag har redan märkt hur magen blir plattare och hur jag vant mig av med "vanligt" onyttigt bröd, absolut ett bra alternativ till kolhydratsrikt bröd
Fick ett infall att göra en sats hemmagjord müsli. God som bara den och lätt att svänga ihop. )Glutenfri frukt- och nötmüsli6 dl havregryn (ren havre)2 dl solroskärnor1,5 dl linfrön1 dl kokos1 dl pumpafrön2 dl blandade, hackade nötter (ex, hasselnötter, cashewnötter, sötmandel, valnötter)+ 2 dl russin, torkade tranbär eller torkade blåbär att blanda i efter att müslin rostats och kallnat