Kyckling med crème fraiche & chilisås 4 port. 4 st kycklingfiléer. smör. salt. peppar. piffi allkrydda. curry. 3 dl matlagningsgrädde. 5 dl crème fraiche. 2 msk ostronsås Therése mat & bak
Indisk kyckling Man kan ju stå och blanda femtioelva kryddsorter på egen hand - men nog är det smidigt med färdiga kryddblandningar Krokus Mat & Vin
Ungersk Gulasch, 6-8 port 1,5-2 kg högrev i tärningar. 3 gula lökar hackade. 4 vitlöksklyftor. 1 dl paprikapulver. 4 msk hel kummin. 6 röda paprikor Elsas Skafferi
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port Den här rätten kan förberedas för att sedan avslutas med dryga 20 minuter i ugnen. 4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor Elsas Skafferi