Bröden blev jättebra och lätta att vika ihop och fyllla med valfri fyllning eller göra enchiladas. Jag gräddade ett bröd per plåt men hade två st inne samtidigt
I år ville jag testa att göra om receptet till LCHF. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st75 g rumsvarmt smör3 msk honung0,5 g saffran (1 kuvert)3 ägg10 dl mandelmjöl1 tsk bakpulver1 tsk äkta vaniljpulver100 g sötmandelGör så här. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st
Har du aldrig bakat LCHF-bröd tidigare så kan vissa ingredienser vara okända. TekaksrutorDen senaste tiden har jag bakat väldigt mycket bröd och det är för att jag vill fylla upp frysen så att det finns bröd tillhands när det är dags för sommarens utflykter eller härligt lata smörgåsfrukostar
Eftersom LCHFbröd varken innehåller jäst eller vitt mjöl skall det ej jäsas. Byt ut grädden mot tex havregrädde/mandelmjölk så är brödet fritt från mjölk, soja och spannmål
Supergott LCHFbröd med zucchini och frö. Dessa två ingredienser är nästan ett måste i LCHF bakverk. Ett bröd som du kan äta med olika pålägg och gör dig mätt mycket längre
Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)