Skär fläskfilén i mindre bitar. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Fläskfilén ligger ständigt på min tio-i-topp-lista här till vänster. Den här gången har jag använt fläskfilé i stället för fläskytterfilé och då behöver inte grytan puttra lika länge
I samarbete med Mathem och Rabble. Hej på er. Visst har väl alla årstider sin charm. Hösten är mysig då man kan tända ljus och sitta uppkrupen i soffan med en spännande bok
1800 g fläskfilé. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform
Fläskfilén. Putsa bort hinnorna och dela fläskfilén på mitten. ca 2 dl steksky från fläskfilén. När man längtar efter kött och potatis… Ni vet känslan och suget