Vego

Vego

  • 9 Recept
Syrad Rödkål

Syrad Rödkål

Syrad Rödkåloktober 24, 2014 av Kristina Schöldström Lämna en kommentar. I dag har jag provat en ny variant av syrade grönsaker hittade ekologisk rödkål i affären häromdagen
Syrade grönsaker

Syrade grönsaker

Syrade grönsaker är fullproppade med nyttiga bakterier. Det tar en stund att göra, men sedan håller dem en evighet (men tanken är ju att de ska ätas upp)
Syrade grönsaker

Syrade grönsaker

Fermenterade eller syrade grönsaker är rena rama hälsomaten. Näst efter benbuljong kommer antagligen det här som god tvåa
Chévresallad med rödbetor

Chévresallad med rödbetor

Koka rödbetorna 25-30 minuter med skal till de känns mjuka. Låt svalna och skala dem och skär i klyftor
Rödbetsbiffar med Fetaoströra

Rödbetsbiffar med Fetaoströra

4 port. 1 stor lök. 5 kokta rödbetor. 5 kokta potatisar. 2 msk ströbröd. 1 ägg. 1 tsk salt. 1 tsk italiensk salladskrydda eller annt örtsalt