1 msk vaniljpulver. 1 tsk stevia strö eller annan sötning. 1 msk vaniljpulver. 1 tsk stevia strö. Det är ju helt fantastisk vad man kan hitta på med keso
Chokladbiskvier LCHF ca 12 st. 1,5 msk vispgrädde. 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1/4 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1/4 tsk vaniljpulver (eller en halv vaniljstång). 150 g osaltat smör, rumsvarmt. 1 tsk konjak. Sätt ugnen på 175 grader. Spritsa/klicka ut 12 st rundlar (som är lite större än en 5-krona) på plåten. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Vispa i minst 10 minuter. Ställ dem kallt i ca 1 timme. Chokladbiskvier LCHF ca 12 st Mandelbiskvier. 1,5 msk vispgrädde. 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1/4 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 3 äggulor 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1/4 tsk vaniljpulver (eller en halv vaniljstång). 150 g osaltat smör, rumsvarmt. 1 tsk konjak
1 dl grädde1 st ägg 1/2 - 1 msk icas sötströ 1/2 tsk vaniljpulver 100 g Philadelphia (färskost) 2-3 dl jordgubbar eller andra bär. 1 dl mandelmjöl 1/2 dl riven kokos 1 krm vaniljpulver1/2 sötströ 30-40 g mjukt smörBlanda alla ingredienser till botten och tryck ut i en springform (15 cm). Grädda botten i 175 C grader i ca 8- 10 minuter den ska få lite färg men håll lite koll så den inte blir bränd. Bunke 1 äggula och sötning vispas fluffigt. Bunke 3 vispa grädde med vaniljpulvret (vispa inte grädden för hårt)Blanda ner Philadelphian i bunke 2 och vänd försiktigt ned vitan (bunke 1) i grädden (bunke 3) och vänd sen ned allt i bunke 2. Häll ner i den nu kalla formen och ställ i frysen i 2-3 timmar ta fram 15-20 min innan den ska ätas. ) 1 dl grädde. 1 st ägg. 1/2 - 1 msk icas sötströ. 1/2 tsk vaniljpulver. 100 g P. 1 dl mandelmjöl. 1/2 dl riven kokos. 1 krm vaniljpulver. 1/2 sötströ. 175 C grader. ca 8- 10 minuter d. 15-20 min
2 ägg100 g philadelphiaost50 g smör1 dl (50 g) mandelmjöl1,5 msk fiberhusk2 msk pofiber1 tsk bakpulver1,5 tsk hela kardemummakärnor1 uppvispat ägg till penslingFyllning. 0,5 dl sötmandelCa 4 msk vispgräddeSötning efter tycke och smakVispad grädde (ca 1 dl)Gör så här. Låt smeten svälla i 10 minuter. Grädda i ca 15 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. 100 g philadelphiaost
1 dl grädde. 100g kokosflingor (ICAs ekologiska, innehåller bara 1,5 g kollisar per 100 g). ca 80 g mörk choklad ( jag använde 100 % choklad som jag beställer från LCHFbutiken). 1. Ställ bollarna i frysen i 1 timme. 1 dl grädde. 100g kokosflingor. 1,5 g. 100 g
10 bitar. 1 krm salt. 1 msk madeira. 1 msk starkt kaffe. Klä en form (ca 15x20 cm) med bakplåtspapper och smörj med smör eller kokosfett. Fördela ut smeten och grädda 20-25 minuter i 180 grader i mitten av ugnen. 10 bitar. 1 krm salt. 1 msk madeira. 1 msk starkt kaffe
MICROPIZZA (LCHF)1 persBotten. 1ägg1 dl mandelmjöl (50 g)OreganoSalt och svartpepparValfri fyllning, jag valde detta. In i micron igen i ca 1 minut. Receptet på pizzabotten hämtat från Low carbs high fat 1 pers. 1 ägg. 1 dl mandelmjöl (50 g)
1 msk fibershusk. 1 ägg. 1 dl vatten. Sätt ugnen på 175 grader. Ställ sedan in formen i ca 10 min och förgrädda skalet. 1 gul lök. 1 vitlök. 1 dl vatten. 1 pkt philadelphiaost. 1 msk. 1 ägg. 1 dl vatten. 1 vitlök
1,5 tsk bakpulver. 1 krm äkta vaniljpulver. 1 ägg. Grädda i ca 10 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. 1,5 tsk bakpulver. 1 krm äkta vaniljpulver. 1 ägg 30-50 g hackad mörk choklad