Idag fick det bli en snabb och enkel middag, nämligen kasslerstroganof. Detta kan serveras med lite grönsallad, blomkålsris (LÄNK) eller tex lite kokt broccoli
1,5 kg Köttfärs. 1. Fräs gul lök, vitlök och bacon. Tillsätt tomatpurén. 2. Blanda ALLA ingredienser väl. 3. Stek biffarna (valfri storlek) i smör eller olja
Skär köttet i centimetertjocka skivor, gröp ur choritzoköttet ur skinnet och skär i mindre bitar. Blanda även ner köttet och korven samt skyn i grytan och rör runt, krydda med paprikapulver och chilipulver samt soya och låt puttra i 15-20 minuter
Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor. Bryn köttet på båda sidor i smör eller olja i en stor stekpanna
Skiva och stek köttet, salta och peppra. Slå såsen över köttet. Jag hade ingen inspiration och kom inte på en enda god maträtt som jag ville bjuda på i fredags
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
6 rullar1 pkt smördegsplattor, 6 plattor300 g köttfärs1 lök½ pkt tacokrydda1 tomat, i små bitar5 cm purjolök, strimlad ½ gul paprika, hackadcreme fraichetacosåsriven ostSätt ugnen på 200°. 300 g köttfärs