Nu har faktiskt alla mina bakverk tagit slut, tro det eller ej. Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Jag vet att jag sagt det tidigare, men det är helt otroligt vilket väder det är idag. Idag satt jag utomhus med min kära vän och åt brunch utan att behöva ha jacka på
Jag har återigen testat att baka med butternutsquash (butternutpumpa), vilket är en kalorisnål ingrediens som passar utmärkt för att baka mjuka kakor (45 kcal per 100 gram)
De här goda bullarna kan jag verkligen rekommendera. Vem har inte njutit av en god fylld vaniljbulle. -) Grundreceptet hittade jag på Annicake som ganska ofta bakar glutenfritt
De här båda recepten på muffins använder jag mej ofta av när jag ska baka muffins/cupcakes som en bra grund och varierar sedan smaksättningen efter smak och behov
Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppade havrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster