Jag tror att jag har hittat min favorit pizzadeg, jag har varit ute på nätet och sökt och sökt, en gång så hittade jag ett recept på en pizzadegsom jag testade och den blev super bra, mendet värsta är att jag inte minns vart jag hittadedet (hmm undrar fall det är åldern)Men den här pizzadegen är minnst lika braoch den hittade jag här
Denna va super. )Till detta gjorde jag ett parmesan o persilje mos jag sprita ut o gräddade i ugnen. Du behöver till 4 pers4 färska laxfile bitar½ paket bacon200 g phiadelphia sweet chilli1 dl cream fraiche1 dl mjölk eller gräddeLite riven parmesan uppepå laxenSalt peppar7 stora potatisar King Edward1 dl färsk persilja100 g permesanost1 ägg½-1 dl mjölk1 msk smör2 tsk cream fraicheSalt o pepparKoka potatisen i 20 min
Idag mår jag lite bättre från dunderförkylningen. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Jag är inte speciellt förtjust i köpt potatissallad. Det är någon (konstig) bismak i dem. Potatissallad är superenkelt att göra själv och den är bara jättegod i smaken
Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Barnen älskar den också då pajskalet blir som bröd, som påminner om scones