Skär tomaterna i halvor och låt koka med såsen i ett par minuter. 3 st chorizo fresco korvar3 dl grädde2 stora färska champinjonerCa 10 st körsbärstomater 1/2 rödlök1 pressad vitlöksklyftaSalt, peppar, salviaSkär upp korven och champinjonerna i bitar. Ca 10 st körsbärstomater
Min frukost blev riskakor med två skivade, medelkokta ägg och kaviar också ett äpple vid sidan om, lunchen blev en tallrik bovetegröt kokad med kanel och russin, toppad med rivet äpple och laktosfri filmjölk mitt emot mamma hemma hos mig och S vid matbordet och middagen en låda med linsgryta och broccoli på jobbet
1 gul lök2 vitlöksklyftor2 palsternackor (à ca 250 g)2 broccoli (à 250 g)2 msk smör4 dl matlagningsgrädde2 msk vitvinsvinäger1 grönsaksbuljongtärning5 dl vattensalt och peppar50 g ädelostSkala, dela och hacka lök och vitlök