Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för IDEAL och Bodystore. Happy FRIDAY. Äntligen fredag. Åh ska njuta av ett glas god champagne och ett glas gott rött i kväll
Alltså den här desserten måste du bara göra. Så god så jag nästan smäller av en smula. Serverade den igår efter vi tryckt i oss hemmagjorda pizzor och trots att vi nästan var i ett tillstånd av matkoma, kunde vi inte låta bli den här nutellamoussen
. Längesedan jag åt den här ostkakan, men OMG vad god den är. Originalreceptet kommer från Anna Halléns bok “LCHF husmanskost”, sedan har jag kryddat upp den lite
Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg. Botten 2 dl jordnötssmör 1,5 dl jordnötter 1 ägg 2 msk valfri sötning
Igår firade vi Jonnys födelsedag med ett litet kalas. Som jag skrev i förra inlägget så grillade vi fläskkarré som vi serverade med sötpotatispuré och basilikamajonäs
Goooooood förmiddag. Kan knappt fatta det, sista plåtningsdagen idag. YAY. Det är verkligen bitterljuvt att göra en bok, speciellt då man gör allt själv
Sätt ugnen på 200 gr. Vispa ägg och sötning fluffigt. Sila keson från överflödig vätska. Vispa ihop alla ingredienser och häll upp i springform ca 20-22 cm