Jag skall dela med mig av middagen från igårkväll. Jag fick inspirationen från "flippin burgers" kokbok där dem har en burgare som heter något i stil med marthys double där dem har både hamburgerkött och färsk korv i brödet
För familjens skull så kryddade jag inte hamburgarna så mycket, men salt & peppar med lite worcestershiresås och riven parmesanost blandades och fördelades på dryga 200gr styck
Gott Nytt År. I år var det våran tur att ha nyårsmiddagen och detta serverades till varmrätt. Köttet. 700 gr putsad fläskfilé skäres i 3 cm tjocka skivor
Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten
Hej på er. Nu tror jag det ska fungera problemfritt här på Kryddburken igen. Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Kyckling kan vara allt från torr och trist till saftig och smakrik. En bra råvara är första steget. Själv är jag inte så förtjust i frysta filéer i påse
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga