Igår fick min crock-pot laga mat igen. Tillsätt tomatpuré, senap och madiera el liknande. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade. Biff stroganoff i Crock-pot800 gr ytterfile skuren i tunna bitar1 gul lök4 msk tomatpuré1matsked fransk senap0,75 dl madeira eller sherry1 dl vatten2 dl gräddeSkär köttet i strimlor och hacka löken. 4 msk tomatpuré. 1 matsked fransk senap
Häll i creme fraiche, grädde och tomatpuré och låt röran koka upp. KYCKLINGGRYTA I UGNEN MED BACON OCH CHAMPINJONER4-5 pers1 paket bacon4 kycklingfiléer1 gul lök300-400 g färska champinjoner2 dl creme fraiche0,5 dl vispgrädde2 msk tomatpuré1 dl riven parmesanostSalt och svartpepparGör så här
Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Lördagen var mest logistik, barnkalas, lite gräsklippning, mycket bubbeldrickande och matlagning. I ärlighetens namn så tror jag faktiskt att jag var först med att laga mat på den nya adressen
TOMATRÖRA. Mixa 1 burk soltorkade tomater, 3 färska urkärnade tomater, 1 dl rostade pinjenötter, 1 dl olivolja, 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini. Skär smördeg i 10 x 10 cm, vik upp kanter och lägg i korv, tomat och riven ost i ca 200 grader 15 minuter. - Posted using BlogPress from my iPhone 1 burk soltorkade tomater,. 3 färska urkärnade tomater,
Risotto ser kanske inte mycket ut för världen, men kan smaka helt fantastiskt. Ofta får man risotto som ett tillbehör men den här är så pass smakrik att den klarar sig själv