Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Leif Mannerström lagar moules marinières

Leif Mannerström lagar moules marinières

2 dl fiskfond, hemgjord eller utspädd köpt. Moules marinières1 kg blåmusslor 2 schalottenlök 2 klyftor vitlök 5 cl olivolja 2 dl vitt vin 2 dl fiskfond, hemgjord eller utspädd köpt 2 dl vispgrädde salt peppar 1 knippe persilja, till garnering
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Fiskburgare med skagenröra

Fiskburgare med skagenröra

Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter