Rödvinsmarinerad flankstekRödvinsmarineradflankstek. Ingredienserför4portioner. 700gramflankstekellertoppbogfrångräsbetandedjur4storatomatertimjansalt&svartpepparLchf Gourmet - naturligt gott!
Örtstekt kycklingfilé med sparrisrisottoIngrediensertill2portioner. 300gkycklingbröstfilémedskinn (2småeller1stor). någrabladbasilika, hackadeFarmors mat
Ribbestek m/fänkålssalladHärhittarmanettbrareceptpåhurmangör. Igårkvällserveradesenåterkommandefavoritistugan - ribbestekMat i Casa Spångtorp
Halstrad pilgrimsmussla serverad med alspånsrökt sidfläsk och palsternackspuréEnljuvlig, lenförrättmedenkla, renaochjättegodasmaker. 3normalstorapalsternackor. 1kinesiskvitlökeller2klyftorKrokus Mat & Vin
Kräftsoppa med vitlöksbrödÄristortbehovavattfrostaurfrysen, meneftersomvintervädretvägrarinfinnasig (trotsattdetär1Frestelser
KräftsoppaRecept. 1. Brytskalenimindrebitar. Fräsmorot, lökochpurjoiolja. TillsättskalenochfräsytterligareenstundTasteline