Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Gott och enkelt att göra. 3 dl jasminris + 4,5 dl vattenCa 2 msk neutral olja 2-3 vårlökar (eller 1 smal purjolök)1 stor finhackad vitlöksklyfta1 stor finhackad gul lök1/2 medelstor röd paprika i strimlorCa 300 g kycklingfilé i smala strimlorCa 1 rågad tsk curry1 tsk mald spiskumminCa 2 msk fisksås2 ägg, lätt uppvispadeFörbered en liten långpanna med att smörja den lätt med lite av oljan, ställ åt sidan
Skala morot och gurka, kärna ur gurkan och strimla allt i tändsticksformat, lägg allt i en skål. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin