Injera, surdegspannkakanca 10 st5 dl teffmjöl*7,5 dl kallt... Teff är dock originalet och ger ett syrligare, och därmed godare i mina ögon, bröd. Injera, surdegspannkakan Räkfrossa
Saffransskorpor med mandel och choklad Mal en tredjedel av mandeln fint och resten hackas grovt. Blanda mandel, ägg, socker, saffran och salt Matklubben.nu
Norska limpor Värm vattnet och mjölken till fingervärme, ca 37 grader, och häll i spadet i degbunken. Rör ut jästen i lite av degspadet Matklubben.nu
Fläder och jordgubbssaft Nu blommar flädern förfullt, passa på att fylla frysen med flädersaft och ge bort en flaska till nära och kära Nam Nam
Rågbullar eller hålkakor Blanda havregryn och vatten i en kastrull och låt det koka under lock till en gröt ca 5 minuter (kan gå fortare) Matklubben.nu