Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Blanda i köttet. Köttet ska bli väldigt mört, nästan sönderkokt. 11 msk inlagd jalapeñoSkär köttet i bitar, 3x3 centimeter. 1Bryn köttet i smör i en stekpanna. 1Häll på porter och eventuellt lite vatten, vätskan ska täcka kött och grönsaker
Gör så här. Koka upp lök och vitlök med rödvinsvinägern tills vinägern kokat bort. Låt svalna. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa (med elvisp) till ett jämt smör
Se till att hela köttbiten blir täckt. Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum