Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott. Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt
Stora räkor med vitlök och chili. Publicerat 2016-02-13 14. 05. 20 i. Förrätter/smårätter,. Varmrätter. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Alla i familjen älskar broccoligratäng så därför är det en ofta återkommande rätt på middagsbordet. Innehållet i gratängen brukar variera lite allt efter vad som finns i kylen för tillfället
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Börja med att woka grönsakerna (om de är djupfrysta)tills de fått färg, skala sedan räkorna och blanda de tillsammans med wokgrönsakerna(se till att räkorna är färdig tinade och att du köper de med skal på de har godare smak än de utan) ha sedan i paprikan och kokosmjölken samt thaiwok påsen och smaka av
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås